Libri më i shitur

neverlet-me-go-featured

Vetëm Dashuria mund të fitojë kohë

Lexim i romanit “Mos më lër të shkoj” i Kazuo Ishiguros, nobelist i saposhpallur, të cilin e ka botuar Pegi, ...
Read More
romani-mos-me-ler-te-shkoj-bukinist

Nobelisti Ishiguro dhe jeta si tjetërsim

Lexim i romanit të nobelistit të saposhpallur për vitin 2017 Kazuo Ishiguro, “Mos më lër të shkoj”, i botuar nga ...
Read More
hide-mbi-kalldremasssss

Çka të grish tek “Hide mbi kalldrëm”

Lexim rreth librit “Hide mbi kalldrëm” i autorit Tom Kuka, botuar nga Shtëpia Botuese PEGI Ben Andoni Ndryshe nga përpjekja ...
Read More
paulo-coelhp

Coelho: Himn për jetën dhe dashurinë!

Lexime rreth romanit “Dorëshkrimi i gjetur në Akra” të shkrimtarit Paulo Coelho (Botimet Toena, 2017) Dr. Jorgji Kote Himn për ...
Read More
gazmend-kapllani

Një reflektim për odisenë e pafundme të emigrimit

Lexim i romanit “Ditar i shkurtër kufijsh” i autorit Gazmend M. Kapllani, i botuar nga Neraida në vitin 2016 Agim ...
Read More
te-martat-mori

Paqe me veten, për të kuptuar botën

(Shënime për romanin “Të martat me Morin” të Mitch Albom Agim Baçi Është më keq të vdesësh apo të jetosh ...
Read More
zero-ne-nje

Pinderi: Nëse po nis një biznes të ri, të rekomandoj “Zero te Një”

Përshtypje rreth leximit të librit “Zero te Një” të Peter Thiel, një nga librat më të suksesshëm dhe të rekomanduar ...
Read More
persozhat

Gara me 13 personazhet dhe fituesi i shpallur i Bukinist

Personazhet e letërsisë bëhen pjesë e jetës tonë reale teksa i lexojmë veprat letrare: Ato futen mes nesh si njerëz ...
Read More
mposhtja

Nëse do të realizosh qëllimet e tua, njih të keqen brenda djallit

Albert Gjoka Ky libër iu adresohet atyre personave që i japin vlerë dhe kuptim kohës, jetës dhe marrëdhënieve njerëzore, dhe ...
Read More
fatjona-langa-gjuetari

“Gjuetari i balonave”, një perlë që as koha nuk ta heq nga kujtesa

Përshtypje pas leximit të librit "Gjuetari i balonave": Gjenden me mijëra arsye se përse duhet lexuar ky roman Fatjona LANGA ...
Read More